Ont-wikkel jezelf; 

"een aanwezige aanleg laten zien en groeien". 

 

Iets wat al aanwezig is in jezelf ontdekken, van leren, laten groeien en bewust kunnen inzetten. Daar draait het om in mijn begeleiding. 

Samen staan we stil bij verschillende ervaringen die jij inbrengt. Elke ervaring heeft invloed op je denken, op wat je voelt en hoe je handelt. Zodra je hier bewust van bent zal je jezelf beter begrijpen en kun je hier van leren. Je kunt je handelen aanpassen en bewuste stappen nemen om je doel te bereiken.

Mijn aanbod bestaat uit supervisie, individuele coaching, intervisie en sparren.  

In supervisie begeleid ik (hbo) professionals die willen leren welke overtuigingen een rol spelen in hun handelen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of als je de laatste jaren van je werkende leven gezond wil afronden, dat maakt niet uit.
Mijn LVSC-beroepsregistratie is erkend door de SKJ en daarmee passend voor professionals die zich moeten (her)registreren. 
In de coaching begeleid ik mensen die werkzaam zijn in de (jeugd)zorg, het onderwijs en het sociaal domein. En ook opvoeders die wel of niet werkzaam zijn in een sociaal beroep.
En in intervisie begeleid ik teams die het beste uit hun samenwerking willen halen.
Ook ben ik beschikbaar om met je te sparren.

Mensen die mij kennen omschrijven mij als enthousiast, duidelijk, nuchter, eerlijk, betrokken en (positief) kritisch. Ook heb ik nooit een verborgen agenda. Voor mij zijn dit belangrijke kern typeringen die veel over mij zeggen over wie ik ben als mens en professional.

 

Als dit je aanspreekt: neem gerust contact op.