Ik heb je leren kennen als een slimme, rustige en prettige supervisor. Je bent respectvol, graaft door als het moet, kan goed spiegelen en doorpakken. Het supervisietraject bracht mij veel nieuwe inzichten.

 Supervisie

Je was betrokken en oprecht geïnteresseerd in mij. Hierdoor heb ik mijn gedachtes en gevoelens durven uiten. Door je verdiepende vragen heb ik heel veel geleerd over mijn patronen.

Supervisie

Jij treedt met de mouwen opgestroopt de wereld tegemoet. Je speelt praktisch in op wat je ziet en kan goed aansluiten bij wat er toe doet in het team. 

Teamcoaching

Je bent oprecht geïnteresseerd in de mensen om je heen en hebt mij weten uit te dagen tot nadenken, waarin ik veel heb geleerd over mezelf en mijn handelen.

Coaching

Je ziet heel snel verbanden en leerthema's in een groep en bespreekt deze open en eerlijk. Dit werkt zeer verfrissend en verhelderend. 

Teamcoaching

Jij bent goed in observeren en ziet veel bij de ander. Je kunt snel de vinger op de zere plek leggen en dit bespreekbaar maken. Je inspireert anderen daar weer mee.

Coaching

Je draait er in niet omheen en benoemt wat je ziet. Dit heb ik erg gewaardeerd en was ontzettend leerzaam.

Supervisie

Met jouw communicatie en inzicht gevende technieken ben je op een prettige manier in staat om teamleden of groepen mensen op zo'n manier inzicht te geven dat het teambreed van waarde is.

Teamcoaching

Je bent scherp, respectvol en rustig. Je kan pittig zijn wanneer het moet en geeft niet snel op/neemt geen genoegen met incomplete antwoorden.
Die houding maakte dat ik zelf ook weer verder kwam. Naar mijn mening zit je helemaal in je element in dit vak.

Supervisie

Jij hebt ons als gezin echt weer in balans gebracht, door de juiste vragen te stellen en inzicht te geven, weten we nu beter wat te doen. 

Coaching